UDSOLGT! Fejr Norges nationalret – Fårikål – på Fårikålens dag 2023
349,00 kr.
Vi gentager successen fra sidste år. Den sidste torsdag i september fejres Norges nationalret med Fårikålens dag. I år er det den 28. september. Kogebogforfatter og nordmand Jan-Erik Ingvaldsen inviterer til å fejre denne dag, hjemme i hans populære eventlejlighed med Københavns bedste udsigt. Det vil være en norsk menu, godt øl og gode anekdoter.
Ikke på lager
Bliv med at fejr Norges nationalret – Fårikål på Fårikålens dag!
Vi gentager successen fra sidste år. Den sidste torsdag i september fejres Norges nationalret med Fårikålens dag. I år er det den 28. september kl 18-22. Kogebogforfatter og nordmand Jan-Erik Ingvaldsen inviterer til å fejre denne dag, hjemme i hans populære eventlejlighed med Københavns bedste udsigt. Det vil være en norsk menu, godt øl og gode anekdoter.
Du får en 3 retters menu, med 5 forskellige øl til. Hovedaktøren er selvfølgelig Fårikål, men vi har lagt til en nykomponeret forret og en klassisk dessert. Du får også prøve forskellige dejlige øl fra Fjordfolk Mikrobrygg og Midtfyns Bryghus.
Menu
Velkomstdrink
Vi starter med valget mellem en norskinspireret ølcocktail, almindelig håndværksøl,vin eller danskvand.

Kålrabivaffel med vegetar laksetatar og caviar
Den mest sunde rodfrugt, som danskere bruger som dyrefoder, er også den bedste rodfrugt. Smagfuld og god og giver en god vaffel, som bliver toppet med en faux laksetatar, creme fraiche og tapioca caviar.
Nationalretten – Fårikål
Selv nationalretten serveret med kartofler. Vi har videreudviklet retten med at bruge øl i retten for mere smag og dybde. Det vil også bliver serveret hjemmelavet sennep med ale.
Nationaldesserten – Tilslørte bondepiker
Den mest populære dessert til Fårikål. For at udvikle den lidt, bruger vi lidt øl med æblerne. Så tilslørte ølpiker!
Ølsmagning med håndværksøl
Til maden vil du få smage 5 forskellige øl fra Midtfyns Bryghus. Det vil så være mulig å kjøpe halvlitersflasker for 30 kr stykket (butikpris 40 kr)
HVAD ANDRE SIGER
Her er nogle tilbagemeldinger på andre arrangementer vi har lavet
Pål Rikter
“Ved bordet fik vi den ene lækre frokostret, tilberedt med øl, efter den anden. Man kan tydeligt mærke at der er lagt kærlighed i hvert enkelt stykke mad
Vi var alle meget forbløffet over den lækre sildemad, som man ved første bid var overbevist om indeholder rigtig sild, men det gør den ikke – det er vegetarsild med Aubergine”
Ronnie Efland – vinder hovedpræmie julekalender 2020
“Tak for god mad, øl og inspiration til vegetarmadens verden. Præsenteret på den bedste måde”
Marianne L.H
“Tak for en fantastisk aften – Den bliver sent glemt”
Louise H
“Takker for en skøn aften. Lækker mad og godt øl! Meget imponeret over vegetarmaden. Håber jeg vår fornøjelsen igen”
Marianne S.P
“Tak for go’ øl og mad, og vi må ses igen til mere god øl og mad”
Martin Bo
“Det var et super arrangement, som vi håber at gentage en anden gang. Forventningene blev til fulde opfyldt”
Søren P
“En meget positv oplevelse og vi sluttede af med Beeramisu”
Jette V-A