Bogen Ølvegetar med personlig hilsen

300,00 kr.

Er du en vegetar, har en vegetar i familien eller har lyst på kødfrie dage? Da er denne bogen noget for dig!

Jan-Erik Ingvaldsen fik selv en vegetar i familien, og første tanke var, Hjælp, hvad gør vi?  Først købte vi industrielt vegetarkød, og lavede det sammen med det grønne vi kunne finde. Hun var taknemlig, og alle var glade.  Giv en vegetar en salat, så er alle glade, eller hvad?  Hmmm, skulle vi gøre lidt mere?  Måske hvis vi lavede en ret, som var lignende den vi andre spiste.  Ville ikke det være lidt mere inkluderende og hyggeligt?

Det blev en udfordring, men en spændende en af slagsen!  Øl er en fantastisk ingrediens til  at få smag ind i vegetarisk mad.

I bogen får du:
– Viden om, hvorfor øl er som skabt for vegetariske retter
– Introduktion og tips til vegetarmad
– Spændende hverdags- og festretter
– Introduktion til øl i mad
Nu kan du få en personlig hilsen med i bogen.  Skriv i kommentarfeltet hvem den er til og hvem den er fra.

Ikke på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

SOMMERTILBUD:  250 KR I WEEKENDEN

JAN-ERIK INGVALDSEN er en anerkendt blogger indenfor dansk øl- og madkultur

Bloggen Øl, Mad og Folk har  mange artikler , sjove fakta om øl, opskrifter med egnsretter og retter med øl i.

Gule Gardiner og Klassikere er bloggen om værtshuse, og får ofte omtale i nationale og internationale media.

Jan-Erik har en brændende passion for øl og mad, og er en autodidakt kok, som udgav ”Øl i Mad” i 2018.

MIN REJSE MOD AT SKRIVE EN VEGETARBOG

Dem, som kender mig, synes næsten, at det er naturstridig, at jeg nu skriver en vegetarbog. Jeg er blevet anset som den ultimative kødelsker. For mig var det tidligere ikke aftensmad, hvis ikke der var kød i retten. Hvad er der dog sket siden?
Etape 1:
De seneste år har jeg udforsket det at bruge øl i mad. Øl er, efter min mening, den mest undervurderede ingrediens i den kulinariske verden. Den danske nationaldrik kan bruges på mange måder til at forstærke og give smag til maden. Brugen af øl i mad var omdrejningspunktet i min første kogebog ”Øl i Mad”, som udkom tilbage i 2018.
Etape 2:
I de senere år har vi fået en vegetar i familien. I begyndelsen var reaktionen hjælp, hvad gør vi? Først startede vi med at købe industrielt vegetarkød og lavede det sammen med alt det grønne, vi kunne finde. Hun var taknemlig, og alle var glade. Giv en vegetar en salat, så er alle glade, eller hvad? Hmmmm, skulle vi gøre lidt mere? Tankerne løb rundt, og erfaringen med øl i mad tilsagde, at øl er perfekt til vegetarretter. Nogle gange kan vegetarmad mangle lidt dybde og smag – det kan øllet rette op på.
Etape 3:
Det blev en udfordring og en spændende en af slagsen. Her har min hustru været en uvurderlig hjælp. Jeg nævner en ret, vi skal lave, og hun har som altid godt styr på, hvad der passer til retten. Sammen med egen erfaring om, hvad der kan laves og hendes smagsforslag, kan vi finde på kreative, gode og interessante retter.
Etape 4:
Jeg er nu kommet så langt på min rejse, at jeg sagtens kan finde på at erstatte kødretterne nogle dage med dejlige vegetariske retter i stedet for. Selvom der findes skønne vegetariske retter, var jeg nok ikke kommet så langt og blevet så bidt, hvis ikke jeg havde brugt øl i maden.

Yderligere information

Yderligere information

Antal sider

252

Format

Indbundet 21 x 21 com

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen Ølvegetar med personlig hilsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *